Pred 40 leti, na dan, kot je današnji…
Bilo je 22. januarja.
Nebo je bilo jasno in zelo zvezdnato.
Bolj značilno za maj kot za januar.
Jesús Bonan, ustanovitelj tega podjetja, moj oče, je to prebral kot dobro znamenje, saj je bil to prvi dan, ko je to podjetje dvignilo polkna.

Zato je MAYSTAR ime tega, kar je danes svetovni simbol profesionalnega kozmetičnega družinskega podjetja.

Takrat sem bil star 10 let in spominjam se vonja voskov, krem. Spominjam se hrupa testov prvih strojev. Počutil sem se, kot da je ta družba vedno tam.

»Postavljena« je bila takoj.

Inoviranje in presenečanje je bilo normalno. In 40 let kasneje še naprej vodimo na trgu odstranjevanja dlak, še naprej rastemo s kategorijo kože in izdelkov za enkratno uporabo, odpiramo nove podružnice, pridobivamo patente, nagrade, ustvarjamo filozofijo, ustvarjamo kariero pri fundaciji Maystar Heritage Foundation. In imamo najdalj delujoče frizersko podjetje v Španiji z Eva Professional Hair care.

Reči, da smo predani ustvarjanju lepote in dobrega počutja, bi bilo racionalno, kar počnejo vsi laboratoriji.


Toda pravi izziv je naša pripravljenost preseči, vznemiriti in biti del vašega obraza, telesa in duše. Želimo biti partnerji pri vaši varnosti in sijaju. Bodite ustvarjalci iluzij. To je največja motivacija, da postanejo tretmaji užitek in eden najlepših trenutkov dneva. 

 

Biti lepotni partner v najboljših kabinah na svetu je bil in bo naš ponos. Imeti najboljšo podporo na svetu s strani najboljših distributerjev in imeti ekipo edinstvenih ljudi, ki skupaj tvorijo strokoven, človeški, raznolik in stimulativen kader, je rezultat 40-letne vztrajnosti, usklajenosti, odgovornosti in ljubezni do poklica. da bo to leto veliko za govoriti.

 

Hvala, ker ste na naši poti in delujete kot odskočna deska na naslednjo raven. Praznujte z nami, kar je tudi vaš uspeh.

 

Dennis Bonan

direktor