Seansa

Paketi Wellness

Dovolite, da vaše telo in duša doživita popolno sprostitev in obnovo.

Naša ponudba wellnessa je namenjena celostnemu počutju in sprostitvi telesa ter uma. Nudimo vam različne storitve in dejavnosti, ki vam pomagajo doseči ravnotežje, zmanjšati stres ter obnoviti energijo.

Izbirate lahko med raznolikimi sproščujočimi paketi.

SEANSA ZAME za ponovni stik s seboj

40′  savna IR / FINSKA ( pri finski je doplačilo _____€)
60′  negovalna obloga + masaža
45′  nega obraza
20′  meditacija
60′  pedikura z masko in masažo stopal

Seansa zame – za ponovni stik s seboj ponuja regeneracijo celega telesa in duha.

 

Najprej vas popeljemo v IR savno, ki na telo učinkuje razstrupljevalno, protibolečinsko, pospeši cirkulacijo krvi in limfe, zviša telesno temperaturo in povzroča znojenje, hkrati pa sprošča napetost mišic in pregreje telo.

Sedaj, ko je koža pregreta sledi piling s katerim odstranimo odmrle celice iz telesa, se stuširate, občutite kožo, kako je mehka ter gladka in pripravljena na izvrstna olja s katerimi boste uživali v masaži telesa.

Že lahko čutite kako se sestavljate k sebi. Povabimo vas na nego obraza, kjer kožo površinsko očistimo, izvedemo piling in z masažo obraza odplavimo morebitni stres, ki se je nabral v mišicah. Maska, ki jo nato nanesemo na obraz, vrat in dekolte mora počivati 20′, med tem časom vam bo prijala masaža glave.

Sledi pedikura, saj nogam posvečamo najmanj pozornosti. Zaradi preozkih čevljev, se koža brani s keratinizacijo (trdo kožo), umetni materiali nogavic povzročijo pretirano potenje (možnost glivic) ter ostale nevšečnosti. Zato vam izvedemo pravilno nego nog in pocartljamo s primerno masko.

Na tretma Seansa zame lahko pridete mesečno, na dva ali tri mesece. Takrat ko občutite, da niste s stiku s seboj in potrebujete regeneracijo telesa in duha.

170 €

SEANSA PROTIBOLEČINSKI TRETMA

40′  savna IR
30′  masaža (grelni ali hladni gel + olje)

Seansa protibolečinski trema je primeren za vse, ki imajo bolečine v ramenskem obroču in/ ali križnem delu. IR savna vam najprej pregreje tkiva in sprosti napetosti v mišicah. Že po savnanju bo občutna razlika. Za najboljše rezlultate vam obolela mesta še zmasiramo.

48 €

SEANSA VESELA DUŠA

45′  masaža (limonska trava)
45′  nega obraza

Seansa Vesela duša je za vse, ki se radi prepustijo razvajanju rok kozmetičarke in maserke.

88 €

SEANSA VALENTIN SPA 1

120′ savna IR / FINSKA ( pri finski je doplačilo _____€)

+ jaccuzzi + sadje + čokolada + mini penina + čaj + voda
+ Masaža v dvoje 45′ z oljem Fantazija

Valentin Spa za zaljubljene. Spa čas v dvoje ob savni in jaccuzziju ter penini. Za razvajanje brboničic poskrbimo s sadjem in čokolado. Za češnjico na tortici sledi masaža v dvoje.  

175€

SEANSA VALENTIN SPA 2

120′ savna IR / FINSKA ( pri finski je doplačilo _____€)

+ jaccuzzi + sadje + čokolada + mini penina + čaj + voda

Valentin Spa za zaljubljene. Spa čas v dvoje ob savni in jaccuzziju ter penini. Za razvajanje brboničic poskrbimo s sadjem in čokolado.

85€

SEANSA VALENTIN

60′ masaža v dvoje z oljem Fantazija

Seansa Valentin za pare, ki uživajo v skupnem času ter ga prijetno izkoristijo. 

95 €

ACCESS BARS 60

Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom.
Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.

60 €

Rezervirajte svoj termin še danes.

    Rezervirajte svoj termin še danes.
    Welness Izberite željeno storitev našega

    Wellness programa