Skinimalizem je postal lepotni trend, ki mu sledi vse več ljudi.

Če pregledamo našo lepotno omarico, bomo videli, kaj je v njej in kaj pravzaprav dnevno uporabljamo.

Zagotovo bomo našli veliko kozmetičnih izdelkov, ki jih nikoli ne uporabljamo in od njih ne dobimo največ, kar bi morali. S tem tokom prihajamo do zaključka, da je manj več, dokler se odločamo za osnovne izdelke za našo kožo.

Obstajajo vidiki naše vsakodnevne rutine nege obraza, ki jih ne smemo preskočiti, če želimo ohraniti zdravo in lepo kožo.

Prvi in ​​najpomembnejši korak je higiena.

Ne moremo brez dobrega čistilca, ki se prilagaja potrebam naše kože, tako da zjutraj in zvečer kožo očisti in pri tem ne poškoduje njeno hidrolipidno plast.

Pri Maystarju lahko najdete različna čistila glede na vaš tip kože, micelarno vodico, nežne emulzije za najpotrebnejšo kožo, pa tudi penilne gele in antiseptike za najbolj problematično kožo, ki je nagnjena k razmnoževanju bakterij.

Tonik je zelo pomemben izdelek, na katerega se pogosto pozablja.

Meglica ponovno vzpostavi kožin pH. Linija Sensitive nam ponuja pomirjujoč in vlažilni tonik, linija Hydrovect pa dekongestiv in osvežilno meglico.

Ko zaključimo higieno z dvema preprostima in hitrima korakoma, je hidracija odgovorna za optimalno stanje naše kože.

Izbira ene ali druge linije bo odvisna od tega, kakšna je vaša koža, kakšna je vaša prehrana, kakšen hormonski cikel imate, vse vpliva na našo kožo, zato se prepustite v roke dobremu strokovnjaku, ki vam bo svetoval idealno kozmetiko.

In končno ne smemo pozabiti na zaščito pred soncem, saj veste, da je sonce glavna izpostavljenost, ki smo ji izpostavljeni skozi vso leto.

Zaščita kože z zaščitnim faktorjem je najboljša možna preventiva proti staranju.

Zato nimamo izgovora, v vaših rokah je najboljša izbira kozmetike, ki najbolj ustreza vašim potrebam, da bo vaša koža ob lepem videzu prikazovala le lepe stvari.

Ekipa Maystar